Botswana, Pontus

Denna helg lamnade jag mitt talt pa okavango river lodge i Maun for att aka ut i bushen pa min forsta safari nagonsin! nar vi hade akt i tva timmar och lamnat cicilisationen for lange sedan var vi nastan framme dar vi skulle bo, det fanns bara ett problem, i vagen for oss lag det 12 lejon! och pa detta satt fortsatte hela helgen, det stod elefanter ivagen for ingangen till koket pa morgonen nar jag skulle ata frukost och pa kvallarna ville nagra apor inte slappa in mig i mitt rum. Fran att egentligen aldrig ha sett nagra exotiska djur i det fria har jag nu pa en helg satt alla jag egentligen kan komma att tanka pa, och det pa extremt nara hall!

Jag har nu varit i botswana i dryga 2 veckor, innan jag akte hit visste jag egentligen inte sa mycket om landet, men jag har endast blivit positivt ovverasskad pa alla satt och vis! manniskorna ar extremt trevliga och delar garna med sig om berattelser om sitt land. och vadret ar helt fantastiskt, over 30 grader varje dag! snart har jag nog glomt hur det kanns att motas av minusgrader pa morgonen!

Barnen pa det pre-school jag jobbar pa ar fantastiska! det ar valdigt kul att leka med dem men man kan inte lata bli att facineras utav deras energi och vilja att lara sig saker! Hittils har jagh bland annat hallt en lektion om Sverige, och numer finns det i Maun 24 stycken 5 aringar som vet och kan saga att ”the capital city of Sweden is Stockholm”